Sztárok

Milliós büntetést fizethet Schobert Norbi

Bár a Norbi Update eleget tett a magyar jegybank kérésének, ez még mindig nem elegendő ahhoz, hogy feloldják a részvények értékesítését gátló felfüggesztést – írja a Blikk.

Schobert Norbi cége eleget tett a magyar jegybank kérésének, és kiegészítette korábbi hivatalos tájékoztatóját a tőzsdére lépéssel kapcsolatban, azonban ez még mindig nem elég ahhoz, hogy feloldják a részvényekről a felfüggesztést – írja a Blikk. “Egyértelmű, hogy Schobert Norbert és Rubint Réka nem megfelelően kommunikált egy olyan időszakban, amikor a cégük a tőzsdére készült. A tájékoztató mostani kiegészítésével sem oldódik meg azonban minden probléma. Vannak még megválaszolatlan kérdések és olyan részletek, amelyeket bővebben ki kellene fejteni” – mondta Dióslaki Gábor, a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének elnöke, aki hozzátette, hogy a jogsértő magatartás és a hibás kommunikáció is büntetéssel járhat. Ez egy cég esetében 100 ezer és 2 milliárd forint közötti összeg lehet. Schobert Norbi és Rubint Réka nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Schobert Norbiról és Rubint Rékáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top