Sztárok

Végre teljesülhet a Jimmy-rajongók álma!

13 évvel a halála után két új lemezzel bővülhet a rajongók gyűjteménye.

“Már nincs sok hátra, és kiderül, hogy hol, mikor lehet hozzájutni a Király utolsó lemezeihez! – nyilatkozta Joós István, a Magneoton ügyvezető igazgatója. – Egy nagyon szigorú szerződés keretein belül sikerült megállapodnunk a dalok kiadói jogait illetően, éppen ezért a leendő együttműködő partner nevét még nem árulhatjuk még el. Annyit viszont már most közölhetünk a Jimmy-rajongókkal, hogy napokon belül nyilvánosságra kerülnek kedvencük új lemezeinek részletei.”

Hosszadalmas és nagyon kalandos jogvita után 34 fantasztikus dal került a kiadó tulajdonába. “Jimmy olyan hazai és nemzetközi slágereket énekelt fel, melyek minden korosztály kedvencei voltak: I want to break free, Living next door to Alice, I just called to say I love you, Közeli helyeken, Ringasd el magad, Álomarcú lány – csak hogy néhányat megemlítsek. Lenyűgöző feldolgozások Jimmy hamisíthatatlan stílusában.”  

Információnk szerint 2 válogatáslemezzel fogják megörvendeztetni a nagyközönséget, és ezekkel az egyedi, eddig sehol máshol nem kapható válogatásalbumokkal felbecsülhetetlen értékűvé teszik a Jimmy rajongók gyűjteményét. Joós István szerint hosszú évek óta nem vártak még ennyire Jimmy-lemezt az emberek. A limitált példányszámú, de ugyanakkor nagy mennyiségben forgalomba kerülő albumok megvásárlásával érdemes sietniük a rajongóknak, ugyanis valószínűleg már a megjelenés első napjaiban el fognak fogyni a CD-k.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top