Sztárok

AZ RTL Klub miatt otthagyja a rádiót Cooky

Kollégái helyettesítik majd Cookyt a rádióban.

Mint arról korábban beszámoltunk: október 6-án elstartol az RTL Klub egyik sikerműsora, a Celeb vagyok, ments ki innen!. A reality szereplőinek Dél-Afrika szívében kell majd minden komfortot nélkülözve boldogulniuk. Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a múlt csütörtöki sajtótájékoztatón a következőket mondta: “bár a műsorvezetők személye változatlan – hiszen ezúttal is Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti a műsort –, a résztvevő celebek listája minden eddiginél színesebb” – a csapattal tart ugyanis versenyzőként Cooky, aki a két műsorvezetőt foglalkoztató Class FM rádióállomással konkuráló Music FM oszlopos tagja. “A távollétem alatt az egyik kollégám fog helyettesíteni, mindenki biztosított arról, hogy szurkolni fognak nekem, és követni fogják a műsort” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Music Party, Kívánságkosár, valamint Music Doctor című műsorok házigazdája.

A könnyeit sem fogja szégyellni

Cooky azt mondja, a családja mellett nyilván a rádió, a zene és az internet nélkülözése jelenti majd számára a legnehezebb feladatot. “Az az igazság, hogy én még nem voltam Afrikában, és nem tudom, hogy valaha az életben lesz-e még lehetőségem kijutni, főképp ezért döntöttem úgy, hogy bevállalom a dzsungellétet. Így elsőre jó bulinak tűnt – na, ettől függetlenül lehet, hogy sírni fogok néhány nap után (nevet). Szerintem jó móka lesz együtt lakni olyan emberekkel, akiket alig ismerek, sok tapasztalattal fogok gazdagodni a műsor által, az biztos. Egyelőre még nem félek – sem az úttól, sem semmitől, de majd meglátjuk, mit hoz ki belőlem ez az új helyzet. Beszéljünk erről akkor, amikor hazaértem!”

Berki Krisztián igen érdekes beszélgetést folytatott készülő életrajzi könyve írójával, amiből az is kiderül, nem mindenki áll szóba a celebmacsóval. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top