Sztárok

Kínos közjáték: megbüntették az egyéves György herceget

Rossz helyen parkolt az egyéves György herceget szállító autó, de amikor a parkolóőr felismerte az utast, visszavonta a már kiszabott büntetést.

Az egyik brit napilap számolt be a furcsa esetről. Az történt, hogy a György herceget és dadáját, Maria Teresát szállító autó és az őket követő biztonsági kocsi rossz helyen parkolt le. Azonnal ott termett egy őr, aki rögtön felírta a kocsik adatait a büntetőcédulára. Ám a kis herceg mellé kijelölt biztonsági ember felhívta a figyelmét arra, hogy ki is utazik. Az őr pedig nagylelkűen összetépte a büntetőcédulát. Hogy az esetből még csak a legkisebb botrány se legyen, Katalin és Vilmos, amint meghallották a történteket, kiegyenlítették a számlát.

A királyi családban eddig Anna hercegnőt, Erzsébet királynő lányát büntették csak meg gyorshajtásért. A királynő így viccelt az eset hallatán: “Először fordult elő, hogy egy uralkodó gyermekét megbüntették. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy az én rendőrségem, az én bíróságom ítélte el Annát, a lapok a végén a szememre vetik, hogy rosszul bánok a gyerekeimmel.”

Kínos közjáték: megbüntették az egyéves György herceget
 
Kasza Tibi vasárnap este debütál Liptai Claudia oldalán a TV2 új kvíz-show-jában, amire teljes életmódváltással készült, és hatalmas előrelépésnek tart. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top