Sztárok

Egymásnak esett Szikora Róbert és Tóth Gabi – videó

Nézetkülönbség vert éket Tóth Gabi és Szikora Róbert közé.

Megdöbbentő incidensnek lehettek szem- és fültanúi azok, akik szombat este követték a 2014-es X-Faktort a televízióban. A műsor utolsó perceiben ugyanis – amikor is a következő adás egyes részleteibe nyerhettünk betekintést – azt láthattuk, amint Szikora Róbert és Tóth Gabi csúnyán összebalhézik. Az X-Faktor két mentora között komolyan eldurvult a vita, ennek ékes bizonyítéka, hogy az énekesnő és az R-GO frontembere a végén már nyomdafestéket nem tűrő szavakkal beszélt egymással, arról nem is beszélve, hogy mindezt igencsak megemelkedett hangon tette. Az egyelőre még kérdés, hogy mi volt a “mentorharc” kiváltó oka, mi azt gyanítjuk, hogy nem egyezett a véleményük az egyik, táborba jutott versenyzővel kapcsolatban – legkésőbb jövő szombaton minden kiderül. A videót kerestük az RTL Klub honlapján, ám az illetékesek egyelőre még nem töltötték fel – amint felkerül, frissítjük cikkünket!

UPDATE: Végre felkerült a teljes adás, ide kattintva megtekintheted (az ominózus rész a 3. részben található, 23.57-től kezdődik)

Egymásnak esett Szikora Róbert és Tóth Gabi - videó

A 2014-es X-Faktorban egyébként több újítás is van – például a levitt korhatár, a tweetelés és a megváltozott játékszabályok. A Bors információi szerint új szabály lép életbe idén az X-Faktor táborában: a “hat szék kihíváson” úgy is kieshet valaki, hogy a zsűri egyszer már befogadta a hat, mentorházas versenyző közé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top