Sztárok

Durván beszóltak az X-Faktor mentorainak

Az X-Faktor mentorainak két feladatuk van a válogatók során: dicsérjenek, vagy kritizáljanak.

Na most, ők ennek tökéletesen eleget is tesznek, azonban vannak olyanok, akik nehezen viselik a kritikát ez a szombati adásban is jól látszott. Sass Barbarita elszántan, tele nagy reményekkel érkezett meg a válogatóra, és magabiztosan lépett be a stúdióba. Jött a szokásos gyors bemutatkozás, aztán a produkció, ami hagyott némi kívánnivalót maga után. Az énekkel volt talán a legtöbb probléma, és bár Shakira magyarországi helytartója, Barbarita nagyon rázta, sajnos ez sem tudta feledtetni velünk a hamis hangokat.

A mentorok szájtátva figyelték az előadást, majd a produkció végén éles kritikával illették. “Nem hittem el. Nem tetszett, nem” – véleményezett Little G Weevil, akihez csatlakozott az ironizáló Szikora Róbert is. “A hangod nem arra predesztinál, hogy megnyerd az X-Faktort. De egyébként minek egy ilyen szép nőnek hang, meg bizonyítvány, meg ilyen dolgok, nem? Nincs szükség rá.

Alföldi Róbert adta meg a kegyelemdöfést, ő azt mondta, hogy ez bizony édeskevés ide. Barbarita láthatóan meglepődött a mentorok véleményén, a színpadról lejőve pedig ki is tört belőle minden: káromkodott, szidalmazta a mentorokat (“haljatok meg”) majd biztos, ami biztos alapon középső ujjal bemutatott a kamerának, aztán sírt, végül pedig elviharzott. Barbarita korábban a FEM3 Shopping Királynők című műsorában tűnt fel. Szerintünk mindenképp érdemes egy pillantást vetni a közösségi oldalára.

A mentorok értékelését ide kattintva hallgathatod meg (01:58-tól kezdődően), Barbarita produkcióját pedig itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top