Sztárok

Valóra vált a sorozatrajongók álma: Griffinék átugrottak Simpsonékhoz – videó

A sorozatrajongók valami fura perverziója, hogy imádják, amikor kedvenc sorozataikat összefésülik. Ilyen volt, amikor Susan Lewis doktornő a Vészhelyzetből besegített a Harmadik műszak csapatának. Most pedig Peter Griffin és családja ugrott át Quahogból Springfieldbe.

Egy hatalmas rajzfilmsorozat-dzsemboriként lehetne jellemezni a Simpson család és a Family Guy összefésülését, amelyben a két família és a már jól ismert szereplők mellett még burgerfalodás Bob is feltűnik.

A sorozat rajongói számára igazi ínyencség a Fox csatorna két sorozatának úgynevezett “crossoverje” (Seth MacFarlane sohasem tagadta, hogy Griffinéket a rajzfilmsorozatok alapkövének számító Simpsonék inspirálták), amelyben Homer megtanítja “homérosan” fánkot enni Petert, míg a Bart deszkázásra oktatja Stewie-t, Lisa pedig ápolja egy kicsit az önbizalom-hiányos Meg lelkét. A végén persze nem marad el a nagy erőfitogtatós összecsapás sem, amolyan Family Guy-os stílusban, de a végén persze jó barátokként sétál el a lemenő nap fényében Peter és Homer.

Micsoda csemege!

A teljes epizódot eredeti nyelven most nálunk is megnézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top