Sztárok

Nehéz gyerekkoráról mesélt Caramel

Ritkán beszél gyerekkoráról Caramel, aki most Hadas Kriszta Nagyszám! című műsorában vallott arról, hogy miről álmodozott gyerekként.

Sanyarú körülmények között telt Caramel gyerekkora, aki ennek ellenére boldogan, önsajnálat nélkül gondol vissza erre az időszakra. “Emlékszem, babakocsiból hegesztett kiskocsin hoztam a vizet éjjel, mert éppen elfogyott, és akkor felnéztem az égre és elgondolkodtam azon, hogy vajon ez lesz-e a sorsom, hogy beragadok egy cigánytelepre” – vallott őszintén Hadas Krisztának a Nagyszám! című műsorban Caramel, aki már gyerekként érezte, hogy neki más sorsot szánt az ég.

“Remélem, hogy ez nem félreérthető és nem tűnik önfényezésnek, de én már gyerekként is picit más voltam, mint a környezetem. Túlláttam a saját korlátaimon, a szellemi, érzelmi korlátokon túl. Ez volt a menekülőm” – mesélte mosollyal az arcán az újdonsült apuka, aki a szombat este az RTLII-n jelentkező műsorban még többet árul el magáról.

Nehéz gyerekkoráról mesélt Caramel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top