Sztárok

Nagykövet lett Kamarás Iván

Új feladat vár októbertől Kamarás Ivánra.

A nemrégiben hölgykoszorúban hajókázó színész rengeteg, a szakmájához nem szorosan kapcsolódó tevékenységet folytat az utóbbi időben: nemrég kiderült, hogy Schobert Norbi nyomdokaiba lépett, s kidolgozott egy egyedi edzésprogramot, most pedig kiderült, hamarosan nagykövetként debütál. Sok hazai hírességhez hasonlóan Kamarás Iván is rendszeresen jótékonykodik, így nem meglepő, hogy ismét a jó ügy mellé állt.

Megtisztelő, hogy az SOS Gyermekfalu egyik nagykövete lehetek októbertől. Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy osszátok meg ezt a posztot, amellyel őket segítitek, hogy aztán ők is segíthessenek. Nagyon fontos infó, hogy a családmegerősítő program keretében nem pénzadományokat gyűjtenek, tehát bárki segíthet!” – tájékoztatta követőit a fejleményekről a Bruce Wilisszel bunyózó Kamarás közösségi oldalán. A kampány célja az, hogy olyan családoknak adjanak támogatást, akik – egy betegség következtében, a munkahelyük, a lakásuk elvesztése miatt – közel állnak ahhoz, hogy gyereküket állami gondozásba kelljen adni.

Nagykövet lett Kamarás Iván

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top