Sztárok

Felismerhetetlen lett VV Zsófi – fotó

A ValóVilág 6-ból megismert Zsófi új külsővel várja haza szívszerelmét, VV Aureliot.

Mint azt mindenki tudja – hiszen a csapból is ez folyik –, nemrég elstartolt a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája, a dzsungellakó celebek táborát erősíti a ValóVilág 6 győztese, VV Aurelio is. Szívszerelme, VV Zsófika itthonról követi az eseményeket, s bár párja állítólag egyre közelebb kerül a TV2-től az RTL Klubhoz átigazolt Szabó Zsófihoz, a “cuki lány”-ként titulált VV Zsófika (legalább is, az elmondása szerint) egyáltalán nem féltékeny. Ahelyett, hogy rivalizálna a Jóban Rosszban egykori színésznőjével, inkább elfoglalja magát – most épp új frizurát vágatott.

A változást Zsófi képpel és szöveggel dokumentálta a közösségi oldalán: “Új hajszínnel és fazonnal várom haza Aureliót.” Na, de ezzel még nincs vége, mert Zsófi nemrég ismét közzétett egy bejegyzést, amelyből kiderül, hogy ez még korántsem a végleges fazon és szín. Holnap megyek ismét a kedvenc fodrászomhoz, aki világosbarnát csinál belőlem. Először a sötét hajfestéket távolította el, majd most lesz ráfestve a világosbarna.” Ha a KRESZ-hez nagyon értő Zsófi boldog, mi is boldogok vagyunk, mindenkinek csodás pénteket kívánunk a következő montázzsal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top