Sztárok

Támadás érte Tóth Verát

Tóth Vera énekesnőt a szintén Megasztárban feltűnt Molnár Ferenc Caramel vette védelmébe.

Vasárnap este ismét dübörgött a Sztárban Sztár, ki könnyített, ki nehezebb pályán próbálta meg beküzdeni magát a legjobb hat előadó közé. A Megasztár-győztes Tóth Vera a szintén Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel bőrébe bújt. Vera szemmel láthatóan élvezte a férfivá válást, s bár szerintünk a produkciójával az égvilágon semmi probléma nem volt, nem mindenki gondolta így. Tóth Vera kritizálását a Lélekdonor című dal eredeti előadója, Caramel nem nézte jó szemmel: a közösségi oldalán szólt az énekesnőt támadó emberekhez:

Visszanéztem Tóth Vera előadását, és azt kell mondjam, hogy le a kalappal! Nagyon ízlésesen és tisztelettel nyúlt a dalhoz. Egyetlen hibája volt a dolognak. Eredeti hangnemben énekelte Vera a nótát. Valljuk be, hogy férfihangnemben kellett énekelnie Verának, ami az ő hangszínéhez, lágéjához,hangterjedelméhez totál nem passzolt. Úgyhogy mindenképpen meg szeretném védeni Verát! Három hanggal magasabban ez akkorát ütött volna, hogy csak na! Tudjátok, az, hogy nem rakta magasabb hangnembe a dalt, ez is egy akkora tisztelet, alázat Vera részéről, ami egyszerűen megható szerintem” – olvasható a nehéz gyermekkorú énekes bejegyzésben, amely néhány óra leforgása alatt több száz lájkot kapott.

Neked tetszett Vera produkciója? Ha nem láttad, most visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top