Sztárok

Ki ez a lány, akibe beleszeretett a legidősebb Beckham fiú?

Bár Victoria Beckham korábban szépen kitalálta, milyen jó lenne, ha arisztokrata barátnőjével "anyóstársak" lehetnének, és gyermekeik felnőttként majd egy párt alkotnának, a legidősebb Beckham srác szívét mégis egy amerikai lány rabolta el. Na persze csak amolyan a kamaszszerelem szinten.

 Fiatal szerelem, és éretlen

Brooklyn Beckham ugyanis egyre több időt tölt a fiatal amerikai színésznővel, Chloe Grace Moretz-cel. Még nyáron is azt mondták, hogy csupán barátok, de azóta elismerték, hogy ez amolyan kamaszszerelem. “Hogy randizunk-e? Azt sem tudom, mit jelent – mondta a színésznő egy interjúban. – Szeretünk együtt lenni, gördeszkázni vagy moziba menni meg dumálni. Miért kellene ezt elneveznünk valahogy?”

Chloe Grace Moretz és Brooklyn Beckham
Chloe Grace Moretz és Brooklyn Beckham

Nálunk még kevesen ismerik

Nálunk talán nem sokat mond Moretz neve, de az Egyesült Államokban a tinimagazinokat az ő fotóival adják el, és még a kritikusok is imádják. Bármilyen rossz volt például a HA/VER (Kick Ass – a szerk.) című film második részének a fogadtatása, Moretz teljesítményét ezúttal is az egeik magasztalták. Most már talán jobban odafigyelnénk a Gagyi Mami 2. részében is arra, hogy megtaláljuk Brooklyn Beckham barátnőjét a filmben. Csak kíváncsiságból persze.

Mitől híres?

A most 17 éves Moretz, mindössze 13 évesen “a legelfoglaltabb hollywoodi színésznő” titulust is kiérdemelte. Egyszerre forgatta a kaszkadőrjeleneteket Jackie Chan csapatának felkészítésével a HA/VER című filmhez és az Engedj be! című vámpíros mozit. Moretz, hasonlóan Brooklynhoz, nagy családból származik. “Négy fiú testvérem van, két bátyám meleg, kettő pedig heteroszexuális. Láttam a különbséget, az emberek másképpen bántak a két meleg testvéremmel, ez pedig hatással volt arra, hogy szeressék és elfogadják magukat. Ha valaki rosszat mond a testvéreimről, akkor az illetőt törlöm az életemből” – mondta egy interjúban Moretz, aki elmondása szerint harcosabb természet, mint a testvérei. “Mindegyikünk eltérő egyéniség, de kevés összetartóbb család van a miénknél.”

Chloe a HA/VER című filmben
Chloe a HA/VER című filmben

Az ismerősök szerint Brooklyn Beckham is szívesen tölti szabadidejét a családjával. “Brooklyn mellett önmagam lehetek, ő is ismeri, milyen árnyoldala lehet az ismertségnek. Lelki társak, haverok lehetünk”  – mondta róla Chloe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top