Sztárok

Lázasan keresi a szerelmet Szabó Richárd

Szabó Richárdnak az élete egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy bejutott az X-Faktor élő show-jába – egy dolog azonban még hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a boldogsága.

Bizony, jól gondoljátok: egy szerelem, pontosabban egy lány. Ricsi bácsi jelenleg szingliként tengeti a mindennapjait, s bár több versenyző épp a verseny miatt nem akar magának párkapcsolatot, ő épp az ellenkezőjét vallja. Mint mondja: vágyik egy társra, s úgy véli, minden csak akarás kérdésre.

Szerintem össze lehet egyeztetni a munkát a magánélettel, bár tény, hogy nem egyszerű feladat, de úgy gondolom, hogy ha az ember igazán akar valamit, vagy épp valakit, úgy tudja alakítani a körülményeket. Jelenleg egyedülálló vagyok, keresem a szerelmet” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Ricsi, aki nehezen dolgozza fel szerettei hiányát. “A családom száz kilométerre van tőlem, így ritkán tudunk találkozni, de ennek ellenére is nagyon szoros a kapcsolatunk. Óriási örömöt és boldogságot jelentett számomra, hogy ott voltak az első élő show-n, ugyanis a válogatón a távolság miatt nem tudtak részt venni. A mentorom mellett nekik akartam a legjobban bizonyítani – és persze a nézőknek.” Apropó mentor, természetesen rögtön felmerült bennem a kérdés, vajon hogyan éli meg a Mentorházban zokogó Ricsi az Alföldi Róberttel való közös munkát.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“Sokan félnek tőle, én nem, úgy tudom, még nem evett embert. (Nevet.) Alföldi Róbertnek mind a személye, mind a megjelenése tiszteletet parancsoló, nála jobb mentort nem kívánhattam volna. A közös munka nagyon jó, ugyanakkor nagyon kemény. Kiváló szakember, az első élő show előtt, a próbákon mindig adott egy-egy pluszinformációt, amit beépítettem a produkcióba, és úgy vélem, így sokkal jobb lett a végeredmény.”

Az élő show-ba jutott Ricsi – mint azt mindenki tudja – tanító szeretne lenni, a gyakorlata alatt több általános iskolai osztályban oktatott, s bár a gyerekek örültek, hogy bejutott a műsorba, nem titkolták, hogy hiányozni fognak számukra a közös “Ricsi bácsi-s” tanórák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top