Sztárok

Megosztó volt Szabó Zsófi debütálása

Alighogy hazatért a dzsungelből, máris az X-Faktor élő show-jában találta magát Szabó Zsófi. A feladat merőben új volt a számára, első szerepléséről megoszlanak a vélemények.

Műsorvezetőtársa, Istenes Bence és az X-Faktor  kreatív felelős szerkesztője is dicsérte az új szerepben bemutatkozó Szabó Zsófit.

Rendkívül elégedettek voltunk Zsófi teljesítményével, természetes, bájos és nagyon összeszedett volt. Összesen egy nap állt rendelkezésére, hogy kipróbálja magát az élő műsor előtt, és ahhoz képest nagyon jól helytállt” – mondta el a Borsnak  Schiwert-Takács László, kreatív felelős szerkesztő.

Istenes Bence pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból ismert csillagokkal jutalmazta műsorvezetőtársát.

Szabó Zsófi néhány rajongójának azonban nem tetszett, amit látott, és ők ennek hangot is adtak – írja a Blikk.

“Erőltetetten viselkedsz, vihogsz egyfolytában! Lilu és Ördög Nóri természetesen viselkedett!…” – írta a színésznő egyik követője rajongói oldalán.

“Ez így nem lesz jó!!! Tök műnő vagy! Ez nem a dzsungel, Baba! Térj észhez, mert így sok rajongódat elveszted” – tette hozzá egy másik a kritizálók közül.

Szabó Zsófi barátnője, Sarka Kata igyekezett megvédeni: “Ember legyen a talpán, aki élete első egész estés, élő show-műsorát így levezeti! Azt hiszem, itt egyikőnk sem tudná utánacsinálni! Ilyenkor az embernek nem a rosszindulatra van szüksége, hanem a sok-sok bátorító, biztató szóra!” –  mondta a Blikknek.

Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt nézheted meg.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top