Sztárok

Ünnepeld velünk Berki Natasa Zselyke első születésnapját

Ami Angliának Harper Beckham, és ami Amerikának Blue Ivy, az Magyarországnak Berki Natasa Zselyke. Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya épp a mai napon töltötte be az első életévét. Übercuki fotók, jó pár érdekesség, avagy: így ünnepeljük mi az egyéves Natit.

Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született Budapesten – Berki Krisztián és Hódi Pamela szakember segítségét kérték a névválasztáshoz. A kislány első keresztnevét édesapja, míg második keresztnevét édesanyja választotta.

Ünnepeld velünk Berki Natasa Zselyke első születésnapját
“Képzeljétek, az én apukám, amikor megtudta, hogy anyánál beindult a szülés, helikopterre szállt, és azzal jött a kórházba” – a hazai celebvilágban nem sok sztárcsemete van, aki mindezt elújságolhatta/elújságolhatja az óvodában. Berki Natasa Zselyke azonban közéjük tartozik, édesapja, Krisztián ugyanis valóban a leírtak szerint cselekedett.
Ünnepeld velünk Berki Natasa Zselyke első születésnapját
És nincs még egy olyan sztárcsemete, aki egyéves korára annyit szerepelt az újságokban valamint a televízióban, mint Natasa. Édesapja ugyanis, TV2-n futó és napokon belül megszűnő Édes Élet egyik oszlopos tagja volt, és kislányát sem rejtegette a nyilvánosság elől. A realityből egyébként Zselyke volt az egyik kedvenc szereplőnk (Sági Szilárd és párja mellett), jelenlétével nem kicsit emelte a műsor színvonalát.
Ünnepeld velünk Berki Natasa Zselyke első születésnapját
Berki Krisztiánra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne hordozná a tenyerén gyermekét – annak ellenére is, hogy igencsak kevés időt tud vele tölteni. Krisztián nagy tetoválásfan (emlékszünk még, ugye?!), épp ezért egyáltalán nem lepődtünk meg, amikor magára tetováltatta kislánya nevének kezdőbetűit, valamint születési dátumát.
 
Négy hónaposan marketingszerződést kapott, nyolc hónaposan pedig már saját lábán állt Natasa – na nem úgy, csupán ennyi idő telt el, míg először felállt. Nem sokkal később már magabiztosan járkált a lakásban, tizenkét hónapos korára pedig megállíthatatlan lett.
Ünnepeld velünk Berki Natasa Zselyke első születésnapját
Zselyke nem az átlagos kisgyermekek életét tengeti – erre a számtalan bizonyíték közül kettőt emelnénk ki: már egyéves kora előtt reklámarc lett, valamint – bár még nem tud írni és olvasni – a közösségi oldalon már saját hivatalos profilja van (amit egyébként több ezren lájkolnak).
Ünnepeld velünk Berki Natasa Zselyke első születésnapját
Nati nemcsak reklámarc és divatdiktátor, de szelfihercegnő is. Még egyéves sem volt, amikor elkészítette az első önfotóját a gyerekülésében. Még így, morcosan is übercuki, Majka kisfia, Marián mellett ő a másik kedvenc celebcsemeténk.Ünnepeld velünk Berki Natasa Zselyke első születésnapjátBerki Krisztián idén nyáron azzal cukkolta Pamelát, hogy lányuk biztosan az ő nevét mondja majd ki először (tehát az apa szót), ám végül nem lett igaza. Natasa Zselykének majdnem 10 hónapos korában hagyta el a száját az első szó: “anya”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top