Sztárok

Kiborította Feke Pált a Rising Star női ruhába öltözött versenyzője

Éles kritikával illette a Rising Star női ruhában éneklő verenyzőjét Feke Pál, az énekes kiakadt.

Hosszú, vörös parókában és fekete miniruhában lépett a legutóbbi Rising Star adásában a zsűri elé egy versenyző. A női ruhás férfi elmondta, nem éli mindennapjait nőként, ellenben segít neki, ha a karakterhez passzoló jelmezben adja elő dalát. Feke Pált, a zsűri színész tagját ugyanakkor meglepte az énekes. “Én egészen meg vagyok döbbenve, megmondom, miért! Nekem ez közönséges” – mondta el a Borsnak.

Kiborította Feke Pált a Rising Star női ruhába öltözött versenyzője

A versenyző ugyanakkor felháborítónak tartja, hogy pont egy színész aki korábban szintén fellépett már női ruhában bírálta őt emiatt, miközben énektudásáról említést sem tett.

“Ahogy a megszólalásból is kiderül, a fiatalember saját döntése volt, hogy női ruhában adta elő a dalt. Senki sem kötelezte rá. Feke Pál szuverén tagja a zsűrinek, szíve joga elmondani, ha művészi szakmai értelemben elhibázott döntésnek tartja az adott jelmez használatát. Fontos tisztáznunk, hogy itt kizárólag ezek a szempontok voltak döntőek. Őszintén sajnáljuk, ha ezzel együtt bárkinek is megsértettük az érzékenységét, de sietünk leszögezni: A TV2 a tolerancia híve, mindenfajta előítéletektől mentes”  nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top