Sztárok

Kilátástalan Erdélyi Mónika helyzete

Erdélyi Mónika nehéz helyzetben van, és sajnos egyelőre nem is látszik az alagút vége. Bár már több éve, hogy szakítottak párjával, mégis összeköti őket közös otthonuk utáni adósságuk.

Képtelen a mindennapokban is külön utakon folytatni Erdélyi Mónika és volt szerelme. Bár párjával, Mukli Gyulával már évekkel ezelőtt szakítottak, nem csupán közös gyermekük köti össze őket, hanem ennél sokkal prózaibb és elkeserítőbb okok is, írja a Bors.

Érdi családi házukra ugyanis annak idején 13,7 millió forintos hitelt vettek fel, melyet a mai napig törlesztenek. Az álomháznak tervezett otthon részleteit azért kénytelenek törleszteni, mert eladniuk sajnos azóta sem sikerült, ráadásul az értékesítés különösen nehéz azért, mert az önkormányzat végrehajtással is terheli a házat. Utóbbiról még Erdélyi Mónika sem tudott az interjú pillanatában, viszont nem szeretett volna további részleteket elárulni sem erről, sem pedig volt párjáról.

Kilátástalan Erdélyi Mónika helyzete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top