Sztárok

Túlfeszítette a húrt VV Éva

VV Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! adásaiban sem fogja vissza magát. Édesapja videóüzenetben figyelmeztette rá, hogy a tálalás nem mindegy.

A Celeb vagyok, ments ki innen! táborlakói tegnap videóüzeneteket kaptak szeretteiktől. Ki voltak már éhezve rá, hiszen sok napja, hogy utoljára kommunikálhattak velük, így aztán volt is meghatódás és örömkönnyek, amikor az üzeneteket nézték. VV Évának édesapja küldött néhány mondatot. A lány már előre számított rá, hogy apukája mondataiból majd ki fogja tudni olvasni, vajon túlment-e néhány határon, számítása pedig beigazolódott. Édesapja ugyan egyetértett azzal, ami Éva mondanivalóinak tartalma, figyelmeztette viszont lányát arra is, hogy nem mindegy, milyen formában tálalja mindezt. Éva elismerte, megígérte ugyan otthon, hogy nem fog sokat veszekedni, de a kamerába végül mosolyogva azt mondta, nem tud mit tenni, a műsor során így érzi jobban magát, és így szeret játszani.

Túlfeszítette a húrt VV Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top