Sztárok

Berki Krisztián nem tud parancsolni a vérének

Van, aki bélyegeket gyűjt. Van, aki autókat. Berki Krisztián a nőket. Casanova-szindrómában szenved, mondja róla a pszichológus.

Berki Krisztián már nem is tartja számon a nőket, akikkel dolga volt. Legfeljebb csak kérkedik velük. “Minden nőt megkaptam eddig, akit akartam. Százig számoltam a lányokat, de már felhagytam vele. Fogalmazzunk úgy, hogy ezen a téren már beléptem a századosok közé” – mondta a celeb a Blikknek. Ha a kijelentés önmagában még nem lenne elég szimpatikus, akkor sem kell aggódni, mert van még folytatása: “Kétszer nem írok ugyanarra a lapra. Az pedig cseppet sem sértő számomra, ha Szabó Zsófiék ilyet mondanak. Mi bántó van abban, ha valaki csak a szexre kell” – fűzte az elmondottakhoz Berki. Aki persze állítja magáról, hogy ő ugyanakkor egy nagyon is érzelmes ember. Ezzel magyarázza, hogy nem engedte magához túl közel a lányokat.

Rusz Edit szexuálpszixhológus szerint egyébként ezt a jelenséget hívják Casanova-szindrómának. “Szereti a nőket, szereti a sikert, szereti, ha mindenkit meg tud hódítani. Neki ez ugyanolyan élmény, mint ha valaki autókat vagy kerékpárokat gyűjt  Az ilyen típusú ember nem tud hűséges lenni, és nem is lesz soha. Mindig ott motoszkál benne, hogy hátha jön egy tökéletesebb” – részletezte a szakember.

Volt nőivel henceg Berki Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top