Sztárok

Változás állt be Kállay-Saunders András állapotában

Kállay-Saunders András nyerésre áll – már ami a betegségét illeti. Az énekes szervezetét több mint egy héttel ezelőtt támadta meg egy felső légúti betegség, fellépését követően annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett mennie.

Az Eurovíziós Dalfesztivál 5. helyezettje akkor a közösségi oldalán számolt be rajongóinak a nem túl örömteli történésekről, az elmúlt napokban pedig – szintén az említett platformon – folyamatosan tudósított az állapotáról. Kállay-Saunders András szervezete nem bírta tovább a megterhelést, tünetei erősödése miatt nem maradt más választása, mint szakemberhez fordulni – mivel az elmúlt napokban nem volt tapasztalható javulás az állapotában, így ismét kénytelen volt felkeresni az orvost.

Vissza az orvoshoz…… Nem sikerül gyógyulni…. Tényleg tanultam ebből az egészből – írta november 8-án, majd három nappal később újabb “helyzetjelentéssel” jelentkezett – ekkor már arról számolt be, hogy jobban érzi magát. “Lassan egy hét után ma kezdek jobban lenni. Eddig csak kb négy levest bírtam enni , de ma már úgy eszek, mint egy medve :))) Alig várom hogy újra tudjak énekelni nektek, csomó dalt írtam az ágyban.” Mi ezúton is jobbulást kívánunk neki, s reméljük, már nem tart sokáig a beszéd- és énektilalom!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top