Sztárok

Szakított Dobó Kata és párja?

Meg nem erősített információk szerint véget ért Dobó Kata és Gulyás Levente 6 évig tartó kapcsolata, amelyből közös gyermekük, a most 3 éves Szofi is született – adta hírül a Blikk és a Bors is.

Az állítólagos szakításról egy neve elhallgatását kérő személy nyilatkozott a Borsnak: “Levente költözött el közös otthonukból, hiszen Szofinak kell az állandóság. Kata nem szeretné, hogy volt párja vasárnapi apuka legyen. Mindketten törekszenek arra, hogy a szakítás ellenére jó kapcsolatban legyenek, hiszen mindkettőjüknek Szofi a legfontosabb.”

Az érintettek nem kívántak nyilatkozni, viszont Dobó Kata exkluzív bejelentést tett az egyik jövő héten megjelenő magazinban, ebből ragadott ki egy részletet a Blikk: “A döntéseimet sokkal könnyebben hozom meg: ez jó lesz nekünk, vagy nem? (…) Az a kérdés például, hogy mások mit szólnak hozzá, már nincs a szempontjaim között. Csak lúzernek érzem magam, hogy miért nem jöttem  erre rá előbb” – idézi a lap, ám azt még nem tudni, hogy milyen szövegkörnyezetben hangzottak el a mondatok.

Dobó Kata 2008-ben egy békéscsabai vendégszereplés alkalmával szeretett bele a Jókai Színház akkori zenei vezetőjébe, Gulyás Leventébe. A férfi Budapestre költözött, és bár házasság nem lett a kapcsolatból, de kisbabát vállaltak a színésznővel.

Szakított Dobó Kata és párja?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top