Sztárok

Ezért kötött ki a pszichiátrián Hujber Ferenc

Könnyekben tört ki a stúdióban Hujber Ferenc, aki most először beszélt húsz évvel ezelőtt átélt megrázó élményeiről. A beszélgetés közben az is kiderült, hogy miért nem érettségizett le a színész.

Hujber Ferenc annak apropóján vendégeskedett a Mokkában tegnap reggel, hogy nemrégiben előkerült róla egy 1994-ben készült videó, ahol leteszi a katonai esküt. A beszélgetés nem várt fordulatot vett, mint kiderült sorkatonai pályafutása a győri katonai kórház pszichiátriáján ért véget, mert megpróbált öngyilkos lenni – írja a Blikk.

“Előfordult, hogy az ágyamat levizelték, és abban kellett aludnom. Máskor meg velem takaríttatták fel a padlóról a mocskukat…” – mesélte a Rékasi Károlyt nemrég felváltó színész. “Sok gyógyszer vettem be… Nem bírtam tovább. Szeretném ezt az egy évet kitörölni az életemből” – tette hozzá. 

A beszélgetés közben arra is fény derült, miért nem tette le az érettségit, miért felvételizett hamis bizonyítvánnyal a Színművészeti Egyetemre.

“Azzal a feltétellel vállaltam a katonaságot, hogy hetente egyszer kijárhassak esti iskolába” – mondta. Megkapta az engedélyt, a társai épp emiatt hitték protekciósnak, és akarták kicsinálni. Amikor új parancsnoka lett, választás elé állította őt: vagy az iskolába engedi ki, vagy az Ascher Tamás vezette színjátszótáborba.  “A tábort választottam, nagyon fontos volt nekem. Ezért nem lett érettségim” – emlékezett vissza Hujber Ferenc, aki ismeri felesége szeretőjét.

Ezért kötött ki a pszichiátrián Hujber Ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top