Sztárok

Ezért válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Tatár Csilla és Gönczi Gábor annak ellenére döntöttek a válás mellett, hogy nagyon szeretik egymást. Ám úgy érzik egy fontos dolgot nem tudnak megadni egymásnak – írja a Bors.

Csütörtökön bombaként robbant a hír a sztárpár válásáról, a Story Magazinban meséltek arról, mennyire fájdalmas számukra a döntés: “Sokkal könnyebb lenne, ha a másik valami megbocsáthatatlant tett volna. Ha gyűlölhetnénk egymást. De nem így van. Még csak nem is veszekedtünk. Pedig jobb lett volna” – mondta Gönczi Gábor a Storynak, majd amikor azt kérdezték tőlük,  mit kívánnak a másiknak, egyszerre vágták rá: gyereket! Ez a rövid válasz mindent elárul – írja a Bors.

A lap megtudta, hogy a házaspár mindennél jobban vágyott egy közös gyermekre. Nem adták fel az első és második sikertelen próbálkozás után sem. Évekig küzdöttek a babáért. Ám sajnos hiába próbálkoztak. 

A válófélben lévő házaspár  nem kívánt nyilatkozni. Helyettük a TV2 saj­tóosztályá­nak vezetője szólalt meg.Tatár Csilla őszintén és nagyon vágyott egy gyerekre. Csilla azt szerette volna, hogyha imádott nagymamája megéli a dédunoka születését. Sajnos néhány hónapja a mamája is meghalt. Így számára különösen nehéz ez az időszak” – mondta Koltay Tamás.

Ezért válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top