Sztárok

ByeAlex keményen beolvasott

ByeAlexet kiakasztották a divatbloggerek. És legfőképpen a címkék, melyekkel a stílusokat látják el. Meg is mondta a magáét a közösségi oldalán.

ByeAlex nem rejtette véka alá a véleményét a divatbloggerek legújabb őrülete kapcsán. A stílusok és skatulyák mellett azon is kiakadt, hogy milyen mondvacsinált elnevezésekkel illetnek hétköznapi és már korábban is viselt öltözeteket. Közösségi oldalán ezt fűzte mindehhez:

“Mindig röhögök azon, hogy a sok körmönfont stílusblogger meg stílusmagazin miféle öltözködésekről miket hord össze. Pár éve, amikor megjelentem a színen, akkor elkezdtek engem hipszterezni, és szépen pejoratív kifejezéssé vált ez a szó ebben az országban… Két napja látom kb., hogy a bölcs stílushozzáértők most kitaláltak egy új megnevezést. LUMBERSZEXUÁLIS! Ez valami vicc!? Mi kell hozzá, hogy az legyél? Egy kockás ing, szakáll, csöves farmer, meg bakancs. WOW, hát nagyon okos lehet, aki ezt megszülte… Na mindegy, beszúrtam ide egy fotót magamról. Két éve készült. (És nem akkor viseltem így magam először…) HOPPÁÁÁÁ!!! Kockás ing, bakancs, csöves farmer, szakáll! Akkor én már akkor is lumberszexuális voltam? És mégse hipszter!? Hm… Nos, ajánló a stílusbloggereknek, hogy a jövőben keressenek meg engem, ha írni akarnak a jövő divatjáról, mert úgy tűnik, hamarabb fedezem fel náluk… HAHAHAHHAAHA!!!!
U.I.: Kurt Cobain már 20 éve is öltözött így… Jared Leto meg mondjuk 10… És Terry Richardson? Tán nem is öltözött máshogy”

facebook.com/byealexmusic
Forrás: facebook.com/byealexmusic

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top