Sztárok

Újra megfőzik egymást a sztárok a TV2-n

A nézők egyik kedvenc főzős műsorának első hetében a Sztárban sztár zsűritagjai és műsorvezetője engednek betekintést otthonukba és főzőtudományukba.

A sztárok főzőtudományán kívül számos titokra derült fény a korábbi Hal a tortán forgatásai, de nem egy, nem két botrányban is volt része a gasztro-reality nézőinek, és még olyan sztárok is betekintést engedtek legprivátabb szférájukba, akik korábban soha. December 1-jétől pedig újra bekavarnak a sztárok a nézők életébe, merthogy visszatér a Hal a tortán a TV2-re. A hírességek azonban újítottak: mostantól nem csak levesekkel, főételekkel és desszertekkel készülnek, hanem vicces, színes, olykor meghökkentő meglepetésekkel és feladatokkal várják majd egymást.

Liptai Claudia, Majka, Bereczki Zoltán, Hajós András és Tilla nyitják meg a hetet, akiket a Sztárban sztár egykori versenyzői, Pásztor Anna, Völgyi Zsuzsi, Kökény Attila, Pál Dénes és Sipos Peti követnek.

Újra megfőzik egymást a sztárok a TV2-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top