Sztárok

Kemény éjszakái vannak Győrfi Pálnak

Palvin Barbara, Wolf Kati és több hazai híresség mellett Győrfi Pál is tiszteletét tette a Madagaszkár Pingvinjei című film premier előtti vetítésén. A négygyermekes édesapa Ádám fiával érkezett a moziba.

“A tizenhét éves fiam, Dani épp az edzőteremben van, a hároméves kislányom, Alíz úgy volt, hogy velünk tart, de az utolsó pillanatban meggondolta magát. Lillának azt hiszem korai lenne még a mozizás, hiszen még csak egyesztendős” – tartott egy gyors gyermekszámlálást Győrfi Pál, aki munkája mellett azért igyekszik kivenni a részét a gyerekek körüli teendőkből. Napközben sajnos ritkán vagyok otthon, és ez már a hétvégékre is igaz, ugyanis akkor szoktam oktatásokat tartani, előadásokat vállalni. A nappali teendők tehát a feleségemre maradnak, éjszaka azonban igyekszem tehermentesíteni őt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy én kelek fel a picihez, ha sír – ez éjszakánként úgy nagyjából harminchétszer fordul elő. Amiben csak tudok, részt veszek, számomra sem a pelenkázás, sem a tápszer elkészítése, sem pedig az etetés nem okoz gondot, sőt: óriási élmény.

 

Mivel Győrfi Pál Práger Kitty táncpartnereként egyszer már szerepelt kereskedelmi csatornán futó műsorban, kíváncsi lettem, vajon a Celeb vagyok, ments ki innen!-re igent mondott volna-e. “Már a Szombat Esti Láz esetében is sokat gondolkodtam, hogy elvállalható-e az én szerepemben, hiszen alapvetően egy komoly mentőszolgálatnak vagyok a képviselője. Akkor úgy döntötte, hogy elvállalom, mert az inkább egyfajta sportteljesítmény volt és művészet még ha ez a mozgásomon nem is látszott. Azt gondolom, hogy az általad említett műsor nem lett volna összeegyeztethető a szerepemmel, valószínűleg akkor is nemet mondtam volna, ha nem ilyen csodálatos családban élnék. Így kétszeresen nem a válasz! Nemhogy hetekre, de órákra is nehéz otthagyni a gyermekeimet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top