Sztárok

Halálos fenyegetést kapott Varga Viktor

Folyamatosan támadják Varga Viktort, amióta fejére tette a Szent Korona másolatát, és később a nadrágját is letolta – írja a Blikk.

“Megölünk! Hogy képzeled, hogy meggyaláztad a Szent Koronát?” – ehhez hasonló üzeneteket kap Varga Viktor, amióta a SuperTV2 műsorában fejére tette a Szent Korona másolatát, és később a nadrágját is letolta – írja a Blikk. “Nagyon szomorú vagyok, hogy mindenki félreértett. Úgy érzem, most az emberek rám zúdítják a fájdalmukat, és engem dobálnak sárral. A saját eszközömmel, a művészettel, s meztelen valómmal szerettem volna reflektálni az eseményekre, de úgy látszik, ez sokaknak nem jött át. Folyamatosan kapom az üzeneteket, amelyek közül a legtöbb gyalázkodó. Nem egy olyan volt, hogy életveszélyesen megfenyegettek, és azt írták, hogy az életemre törnek. Pedig nem az emberek ellen vagyok, hanem mellettük! Szeretném, ha ezt megértenék!” –  mondta Varga Viktor.

Varga Viktor új albérletéről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top