Sztárok

Kimutatta foga fehérét Alföldi Róbert

Alföldi Róbert nem bánt kesztyűs kézzel mentoráltjával.

Alföldi Róbert mentoráltja, Benji komoly kritikákat kapott az előző heti X-Faktorban. Produkciója olyan sok kérdést vetett fel, hogy még mentora is szűkmarkúan dicsérte meg. Ez meglátszott a mostani próbákon is. “Nekem az a dolgom, hogy ne mismásoljak” – mondta Alföldi Róbert a felkészüléssel kapcsolatban, ahol nagyon is keményen tartotta kézben az eseményeket egyáltalán nem kertelt, ha valamivel elégedetlen maradt. “Ne nézzen a tanárnőre, hogy jó volt-e! Ha ezt csinálja, akkor már megint az egész arról fog szólni, hogy bizonytalan és hogy nem tudja, vajon elég jó-e” – szólt rá a bizonytalan Benjire, aki ugyan most sem aratott osztatlan sikert, azért ezúttal mégis jóval több dicséretet kapott, mint az előző héten. Igaz, Szikora Róbert szerint kicsit olyan volt a produkció, mint amikor valaki mezítláb készül megmászni a Himaláját.
Benjire a dicséretek ellenére rájárt a rúd most szombaton is: párbajoznia kellett, tehát hajszál híján kiesett. Végül a mentorok döntése alapján párbajellenfele, a Spoon távozott, akiktől Tóth Gabi könnyek között búcsúzott el.

Kimutatta foga fehérjét Alföldi Róbert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top