Sztárok

Feltöltette az arcát Till Attila

Férfi létére meglepően jártas a modern szépészeti beavatkozásokban Tilla. És nemcsak ismeri, hanem alkalmazza is őket.

A műsorvezető feltöltette a szeme alatt éktelenkedő táskákat. “Szeretek kísérletezi új eljárásokkal, ezért néhány hónapja belevágtam egy speciális hyaluronsav-kezelésbe, amit az orvosom háromhavonta megismétel. A botoxszal ellentétben ezektől a néhány percig tartó apró tűszúrásoktól az arcomon lévő mély árkok feltöltődnek, és frissebb, fiatalosabb lesz a tekintetem” – magyarázta Tilla a Borsnak.

A műsorvezető nemcsak a táskái, hanem a testsúlya miatt is aggódik. “Biztos vagyok benne, hogy a Hal a tortán ötnapos vacsoramaratonja alatt legalább két kilót felszedtem. Általában esténként már szinte semmit sem szoktam enni, most pedig háromfogásos vacsorák, édességek és éjszakai zabálás voltak a napirendemben. Biztos, hogy meg kell dupláznom az edzé­seimet” – kalkulált a nemrég új életet kezdő Tilla, aki azt sem titkolja, hogy komfortérzete és hiúsága érdekében még egy hajbeültetéstől sem riadna vissza, ha a sors megritkítaná a hajkoronáját.

Feltöltette az arcát Till Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top