Sztárok

Liptai Claudia: halál szerelmes voltam Bereczkibe

Kedd este Liptai Claudia meglepő dolgokat árult el a Hal a tortán adásában. Legnagyobb félelme mellett arról is, hogy sokáig gyengéd érzelmeket táplált Bereczki Zoltán iránt.

Kedden Till Attila látta vendégül Majkát, Hajós Andrást, Bereczki Zoltánt és Liptai Claudiát, a vacsora során pedig a műsorvezetőnő meglepő őszinteséggel beszélt magától. Claudia először akkor okozott meglepetést, amikor vacsora közben szívügyeiről mesélt.

“Én halál szerelmes voltam a Bereczkibe, nagyon sokáig” – kezdte a vallomást a híresség, aki arra kérdésre, hogy mikor volt ez, így válaszolt: “Amikor először megláttam a színpadon, azt mondtam, ilyen nincs még egy Magyarországon” – mondta komoly hangon a musicalszínészre pillantva Claudia.

Azonban ezzel nem értek véget a műsorvezető bensőséges pillanatai. A vacsorát üvegezős játék követte, melynek során egymást faggatták a vacsoravendégek. Amikor Majka arról kérdezte Claudiát, mitől fél a legjobban, a híresség nagyon őszintén válaszolt. “A legnagyobb félelmem az, hogy egyedül maradok. Nem úgy, mint nő, hanem hogy a barátaim eltűnnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top