Sztárok

Kidobta a párja Baukó Évát

Másfél év együtt járás után szakított párja Baukó Évával. A férfi arra is felszólította Évát, költözzön el – írja a Blikk.

VV Éva padlóra került, úgy gondolja, rosszakarói kavartak bele a kapcsolatába volt pszichiáterével. “Az utóbbi időben sokat veszekedtünk, már nem volt olyan a kapcsolatunk, mint azelőtt – mesélte Éva a Blikknek. – Többen is bekavartak egyébként, hiszen olyan dolgokat mondtak a páromnak, amelyek valótlanok voltak, és rossz színben tüntettek fel engem. Azzal tömték a fejét, hogy én a háta mögött elhordom min­dennek, holott szerettem, és sosem ártottam volna neki. A legrosszabb az egészben az, hogy nem nekem hitt, hanem a hazugságoknak, ezért végérvényesen elváltak útjaink. Mélyen megbántott ezzel.”

Nehezíti a dolgot, hogy a nemrég új oldaláról bemutatkozó Éva egyelőre nem tudja, hova költözzön. “Kaptam az exemtől határidőt, ameddig el kell hagynom a lakást. Természetesen a cuccaimat is el kell majd vinnem. Most minden erőmmel azon vagyok, hogy találjak egy albérletet, bár a BeleValó műsorvezetése szinte minden időmet leköti.”

Kidobta a párja Baukó Évát
Eszményi Viktória szeretné, ha Bajor Ildikó velük töltené a karácsonyt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top