Sztárok

Támadás érte Angelina Jolie-t

Váratlan támadás érte Angelina Jolie-t. A színésznőt a Sony igazgatója és egy producer nagyon bántó szavakkal illették egy levelezésben, amely napvilágra került.

Kellemetlenségekkel teli hete volt Angelina Jolie-nak. A színésznő bárányhimlős lett, ráadásul egy kiszivárgott levélben nem túl kedvesen beszéltek róla. Nyilvánosságra került ugyanis egy privát levélváltás a Sony igazgatója, Amy Pascal, és Scott Rudin producer között, melyben elkényeztetettnek és tehetségtelennek nevezték a színésznőt. Két nappal később azonban Pascal összefutott Jolie-val egy rendezvényen, ami élete egyik legkínosabb találkozása lehetett. Főleg annak fényében, hogy a kiszivárogtatás óta ő és Rudin nem győznek mentegetőzni a leírtak miatt.

“A szavak, melyeket használtunk a levelezésben, végiggondolatlanok és bántóak voltak, annak ellenére, hogy viccesnek szántuk őket. Rettenetesen sajnálom, ami történt, és bocsánatot kérek mindenkitől, akit ezzel megbántottam” – írta hivatalos közleményében Pascal az események után.

Támadás érte Angelina Jolie-t
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top