Sztárok

Így áldozta fel hiúsága oltárán kislányát Kim Kardashian

Kim Kardashian szinte minden nap le tud nyűgözni minket egoizmusával. Bár ez sok esetben rendkívül szórakoztató, amit gyerekével, North Westtel tett, már nekünk is kicsit sok.

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk Kim Kardashian önimádatában. A tartalom nélküli celebnagyasszony közös fotót készített kislányával, ám a kis Northot egyszerűen levágta a képről. Ha pedig ez nem lett volna elég, amikor szembesült a negatív kritikákkal, még reagált is rájuk. “Éppen becsukta a szemét, én viszont tök jól elkaptam saját pillanatomat. Nem hagynátok kicsit élni?” – fakadt ki a celebnő.

Így áldozta fel hiúsága oltárán kislányát Kim Kardashian

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Kim egy szelfizés alkalmával úgy érezte, Nori elhomályosítja a szépségét. Egy januári fotón is csak a kislány feje búbja fért bele az Instagram négyzetébe, de legalább a büszke anya teljes szépségében látszik. Már előre sajnáljuk Norit, amikor majd felnőtt fejjel megkeresi babafotóit, és szembesül vele, hogy nagy részükről csak az édesanyja néz vissza rá.

Így áldozta fel hiúsága oltárán kislányát Kim Kardashian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top