Sztárok

Férfiruhában érzi jól magát Debreczeni Zita

Debreczeni Zita annak ellenére, hogy régóta a szépségiparban dolgozik, inkább fiús csajnak tartja magát.

Debreczeni Zita amellett, hogy fotóz, és nagy ritkán még modellkedik, a közelmúltban részt vett egy férfiékszer-kollekció megálmodásában is. A híresség a Nők Lapja Cafénak elárulta, nem véletlen, hogy pasis kiegészítőkön dolgozott. “Alapvetően szeretem a fiús dolgokat. Két bátyám van, és édesanyám is inkább egy laza természetű ember. A ruháimat, ingeimet sok esetben férfiosztályon vásárolom. Nagyon szeretem a férficuccokat, még pasinadrágom is van” – meséli nevetve Zita, aki azt is elárulta, egy véletlennek köszönheti, hogy végül a szépségiparban kötött ki.

“A tesóim mellett egyáltalán nem voltam csajos, karatéztam és kisautókkal játszottam. Magassarkú is először 18 évesen volt a lábamon. Aztán az egyik szomszédunk mondta azt, hogy miért nem indulok egy szépségversenyen. Ez a Tisza-tó Szépe volt. Poénra vettem a dolgot és engem is meglepett, hogy megnyertem. Innen pedig már egyenes út vezetett a modellkedéshez – emlékszik vissza karrierje kezdetére Zita, aki már jó ideje inkább a kamera mögött érzi jól magát.

Férfiruhában érzi jól magát Debreczeni Zita

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top