Sztárok

Világsztártól karnyújtásnyira szelfizett Hargitai Bea

Hatalmas élményben volt része az egykori modellnek. Hargitai Bea férjével New Yorkba látogatott, ahol egy színházban testközelbe kerülhettek Hugh Jackmannel.

Vélhetően felejthetetlen lesz Hargitai Bea karácsonya: a modell nemrég hozta nyilvánosságra, hogy várandós, ráadásul az ünnepekre férjével Amerikába utaztak. A New York-i kiruccanáson a pár a városnézés mellett színházba is ellátogatott, ahol nem akármilyen híresség játszotta a főszerepet. Bea és férje A folyó című darabot nézték meg, melyben Hugh Jackman állt színpadra. Az X-Men sztárja, akit nem mellékesen már többször a világ legszexibb férfijai közé választottak, szinte karnyújtásnyira volt a magyar modelltől, akinek a második sorba sikerült helyet szereznie. Az eseményről természetesen több fotót is készített, melyeket közösségi oldalán osztott meg ezzel kommenttel: “Igen, ő itt Hugh Jackman, és igen ennyire közel volt!”

Világsztártól karnyújtásnyira szelfizett Hargitai Bea
Bea ilyen közelről látta a színészt, a többi fotóját az estéről az Instagram-oldalán nézheted meg!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top