Sztárok

Ezt fogadták meg 2015-re a magyar sztárok

Az új év mindig új kezdetet és tiszta lapot tartogat. Magyar sztárokat kerestünk fel, hogy megtudjuk, minek drukkolhatunk, mi mindent szeretnének 2015-ben véghezvinni.

Fő az egészség

Nem túl meglepő módon a legszilárdabb újévi elhatározások általában sportoláshoz és egészséghez köthetőek. Még szilveszter előtt, decemberi születésnapja kapcsán árulta el a Nők Lapja Cafénak Puskás Peti, arra vágyik, hogy végre igazán izmosra gyúrja magát. Az RTL Klub műsorvezetője, Ada is hasonló célokra tör. “Megfogadom, hogy jövőre lefutom életem első 10 kilométerét egyben!” – mondta. A Dal versenyzője, Éliás Gyula Jr. is az egészséges életmód jegyében hozott nagy elhatározást 2015-re: “Szeretném a dohányzást végleg abbahagyni, ezzel is jobban teljesítve az Eurovízión és az áprilisra tervezett jubileumi koncertemen” – válaszolta kérdésünkre.

Bárdos András kevesebbet fog veszekedni kislányával

Akiknek a család a legfontosabb

Vannak, akik úgy érzik, inkább családi kötelékeiket szeretnék még erősebbé tenni a következő évben. Tolvai Reni például jóval többet szeretne együtt lenni szeretteivel, ám utazásra is vágyik. “Minden évben ugyanazt fogadom meg. Ez pedig, hogy több időt leszek a családommal és a nagymamámmal! Idén jelent meg az új nagylemezem, jövőre tervezünk egy nagyszabású koncertet és új klipeket. Szeretnek visszamenni az USA-ba és Dubajba, mert imádtam mindkét helyet. Ez egy nagyon jó év volt, remélem a jövő év is legalább ilyen szuper lesz, vagy meg jobb!” – mesélt nagy terveiről az énekesnő. Bár, ha többet akar koncertezni, akkor nyilván nem lesz több ideje a családjára, de ő tudja.

Bárdos András, a Hír24 híradósa humorosan, ám nagyon őszintén vallott nekünk jövő évi terveiről. “Kevesebbet szeretnék veszekedni a kislányommal azon, hogy mit vesz fel, vagy ha ez nem lehetséges, akkor szeretnék több időt, mondjuk minden reggel minimum két nyugis órát arra, hogy eldöntsük, mi legyen az aznapi szerelése” – kezdte Bárdos, aki hozzátette ennél komolyabb dolgokat is szeretne véghezvinni az évben. “Tervezem, hogy számot vetek az eddigi munkámmal. Szeretnék az elmúlt 25 évemmel szembenézni – és elmesélni.”

Bárdos András kevesebbet fog veszekedni kislányával

A várandós Gombos Edina nem fogadalmakban gondolkozik, inkább vágyai vannak 2015-re. “Hamarosan megszületik a kisfiam, úgyhogy elsősorban könnyű szülést kívánok magamnak és egészséget mindannyiunknak. Ezen kívül azt is szeretném, ha gond nélkül vissza tudnék térni azokhoz a munkákhoz, amiket szeretek.”

Akik megújulnak

Más hírességek azonban még ezeknél is konkrétabb dolgokban gondolkoznak. Aleska Diamond például teljes megújulásra készül. “Levágattam a hajam, és nemsokára új lakásba is költözöm. Ráadásul két új hobbit is kitaláltam magamnak, amikben tökéletesíteni szeretném magam. 2015-ben elkezdek hastáncolni, és agyagszobor-készítő tanfolyamra is fogok járni” – árulta el a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője.

Bárdos András kevesebbet fog veszekedni kislányával

Cinthya Dictator saját művészeti központot szeretne nyitni, ahol tanácsadással is foglalkozna. “Szeretném megnyitni a Cinthya Dictator központot, ahol kérésre készítek majd portréfotókat, de lesz lelki tanácsadás, művészeti projektek, és szeretnék hetente egy beszélgetést szervezni azoknak, akik az enyémhez hasonló betegségben szenvednek” – beszélt elhatározásáról Cinthya.

Akik nem fogadkoznak

Vannak azonban olyan sztárok is, akik egyáltalán nem hisznek az újévi fogadalmakban. Szabó Zsófi, Tatár Csilla és Dér Heni egymástól függetlenül ugyanazt válaszolták kérdésünkre. A három sztár egyetért abban, hogy nem híve a dátumhoz kötött fogadkozásnak. “Nem hiszek abban, hogy az embernek időponthoz kell kötnie azt, ha elhatároz valamit” – mondta Csilla. Az RTL új műsorvezetője, Zsófi pedig ezt a meglátást így egészítette ki: “Szerintem, ha az ember változtatni akar valamin, akkor azt az év bármely szakában megteheti” – jelentette ki határozottan, az ő elmúlt éve is pontosan ezt igazolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top