Sztárok

Ezt nem hitted volna Bereczki Zoltánról

Bereczki Zoltán még Színetár Dóra férje volt, amikor megismerkedett a fiatal modellel – írja a Bors.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012 augusztusában közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy szakítottak. Rebecca és a színész 2012 őszén, egy hévízi szálloda medencéje partján ismerkedtek meg. A Bors értesülései szerint a színész-énekes volt az, aki beszélgetésbe elegyedett a csinos lánnyal, akivel egy pár mondat után már telefonszámot is cseréltek. Bereczki Zoltán ekkor még nős férfi volt, de nem érzi úgy, hogy megcsalta volna a feleségét.

“Nem egyszerű erről beszélnem, egyfelől mert a legbelső magánügyem, másrészt nem szeretnék megbántani a nyilatkozatommal senkit. Valóban 2012 őszén találkoztunk először, és tényleg én szólítottam meg Rebeccát, de tiszta a lelkiismeretem, hiszen már független férfiként ismerkedtem. Papíron ugyan még nem váltunk el Dórival, de hivatalosan már lezártuk a kapcsolatunkat, nem tartoztunk elszámolással egymásnak” – mondta el a lapnak Bereczki Zoltán.

Ezt nem hitted volna Bereczki Zoltánról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top