Sztárok

Lopás: Tóth Vera teljesen kiakadt

Kellemetlen eset történt nemrég Tóth Verával és párjával egy közös mozizás során. Az énekesnő úgy érzi, nem kapta meg a kellő segítséget a rendőrségtől, és ennek hangot is adott.

Tóth Vera és párja feljelentést szerettek volna tenni a rendőrségen, amikor észrevették, hogy ellopták a férfi nemrég 150 ezer forintért vásárolt mobiltelefonját. Hiába mentek be a kapitányságra, nem volt, aki segíthetett volna nekik – írja a Blikk. A nemrég Britney Spearsszel szelfiző énekesnő ezen teljesen kiakadt, a következő sorokat osztotta meg a közösségi oldalán: ” Akkor kérjek fegyvertartási engedélyt? Vegyek harci kutyákat a kertembe, és költsek el milliókat biztonsági rendszerre, mert a magyar hatóságok lefossák a fejemet? Közli velem tegnap a rendőr a portán, hogy nincs kolléga, aki felveszi a feljelentést? Írjam le egy papírra, aztán majd talán odaadja valakinek? Meg különben sem fogják keresni a telefont? Mi van? Hazajöttünk tehetetlenül. Ennyi! Itthon szarnak rád, csak magadra számíthatsz! Fizess bmeg aztán kussolj! Ha bajod van, halj meg, ha elveszik a telefonod, oldd meg!”

Tóth Vera később a Blikknek is nyilatkozott az esetről: “Amikor elhagytuk a mozitermet, már nem volt meg. Rögtön elmentünk a rendőrségre, ahol a portán azt mondta a rendőr, nincs ott a kollégája, írjuk le egy lapra a feljelentésüket. Senkivel sem tudtunk beszélni érdemben, és éreztem, nem is nagyon akarnak foglalkozni az üggyel. Ezek után nem írtunk semmit, úgy döntöttünk, a napokban visszamegyünk” – mesélte Vera, akinek felháborodását tetézte, hogy már átélt hasonlót. Az ő mobilját is megfújták. Nem is akármilyen módon. Két éve, amikor taxira várt az utcán, mellé lépett egy srác, azt mondta, szeretné megölelni, mert régi rajongója, közben pedig ellopta a telefonját.Az énekesnő akkor is a rendőrséghez fordult, de a készülék nem került elő. 

Lopás: Tóth Vera teljesen kiakadt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top