Sztárok

Videó a monacói herceg ikreiről

Háromezer monacói alattvaló várta, hogy megpillanthassa Albert herceg és Charlene hercegnő ikergyermekeit a hercegi palota ablakában.

A hercegnő fehér kabátot és tojásszínű kesztyűt viselt, miközben kezében egyik gyermekükkel a palota kapuja fölötti ablakhoz lépett férje, a másik babát tartó uralkodó mellé. A kicsiket hófehér plédbe bugyolálták, Albert a naptól a kezével védte gyermeke arcát. Azt nem lehetett tudni, hogy az anya vagy az apa karjában volt-e a trónörökös, aki egyszer majd II. Jakab néven fog a miniállamban uralkodni. A pár perces ceremóniát az alattvalók két hatalmas kivetítőn követhették nyomon. 

A szerdai nap munkaszüneti nap volt Monacóban, és a szülők jó előre beharangozták, hogy a hercegi palota erkélyéről fogják megmutatni az alattvalóknak az uralkodóházban a hercegség 13. századi alapítása óta először született ikerpárt. A monacóiak a mai napig írhatták be jó kívánságaikat a gratulációk könyvébe. A palota azt kérte az emberektől, hogy ajándékok helyett adományokat tegyenek, amelyeket majd jótékony célra fordítanak.

Várhatóan jó darabig nem hoznak nyilvánosságra friss képeket Gabriella Thérese Marie hercegnőről, Carladès grófnőjéről, és ikeröccséről, a nála két perccel fiatalabb Jacques Honoré Rainier hercegről, Baux márkijáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top