Sztárok

A nagy vita után először jelent meg kéz a kézben Brad Pitt és Angelina Jolie – galéria

Hetek óta nem mutatkozott együtt Brad Pitt és Angelina Jolie, miután egy lesifotós megörökítette egy durva vitát a frissen házasodott pár között. A pénteki AFI Díjátadón azonban úgy tűnt, újra minden régi a Brangelináék között.

Egy nappal az után, hogy Rómában találkozott Ferenc pápával, Angelina Jolie már vissza is repült Amerikába, hogy részt vegyen az évindító filmes díjátadón, az AFI-n. A színésznő, aki néhány hete bárányhimlő miatt kénytelen volt megszakítania legújabb filmjének, a Rendíthetetlen című mozinak a promóciós körútját, ragyogóan festett Brad Pitt oldalán. Jolie fehér inget és fekete nadrágkosztümöt viselt, míg Pitt igazi hippiként érkezett a gálára: kalapot, napszemüveget és egy enyhén áttetsző pólót viselt lezser zakója alatt. 

Azonban nemcsak ők, hanem az első gyermekével várandós Keira Knightley, a nemrégiben kolléganőnknek interjút adó, örökifjú Meryl Streep és a hamarosan hatvanegyedik életévét betöltő, bombaformában lévő Rene Russo is elkápráztatta a közönséget.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top