Sztárok

VV7: Szerinted is meghíztak lányok a villában? – fotók

Edina jött, megfigyelt, látott, és nagyon keményen kiosztotta a villalakókat. Az erdélyi lány nem kertelt, megmondta, szerinte mennyire látványosan szaladtak fel a kilók a csajokra.

Nagy feladatot kapott Edina, akinek társai szemébe kellett mondania a nagy igazságot arról, mennyire híztak meg a villalakók. Laci jelenlegi szerelme cseppet sem jött zavarba a kihívástól, őszintén oda csapott – leginkább a lányoknak –, ahol a legjobban fájt, és persze legkevésbé magának, hiszen saját testével kapcsolatban így nyilatkozott: “a sorban én vagyok az utolsó. Én híztam a legkevésbé”. Azonban a többiekkel már nem bánt ilyen finoman.

Fanni, neked a karod és a combod megvastagodott, kicsit ki vagy telve. Egy négyeske-ötöske szaladt fel rád. Néha még a hasadon is látszik, de azt szerencsére edzed” – jelentette ki Edina, amitől a villa szűzpöcke teljesen összeomlott, és a vécében sírva fakadt. Ám a másik két csaj is megkapta a magáét Nádszálvékony Edinától.Zsu szerintem csak derékra hízott, nem ámblokk” – kapta meg jellemzését az amatőr riporternő, Dórit viszont Edina győztesnek hirdette ki a terebélyesedési versenyben. “Dóri látványosan meg van hízva, arcban, combban és derékban. De ez nem azt jelenti, hogy csúnyult, csak hízott” – értékelt Edina.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyenek most a lányok, és hogyan néztek ki beköltözéskor. Döntsétek el ti, hogy tényleg kikerekedtek-e!

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top