Sztárok

Szabó Zsófit pihenteti az RTL Klub

A TV2-től átigazolt színésznő alig szerepel az RTL Klub képernyőjén, pedig azért váltott, hogy műsorvezetőként kiteljesedhessen – írja a Blikk.

Zsófi a Celeb vagyok, ments ki innen! show-műsorban csupán három héten keresztül volt folyamatosan látható, amióta pedig hazajött a dzsungelből, hetente egyszer, az After X műsorvezetőjeként találkozhattak vele a nézők, de karácsony előtt az is véget ért – írja a Blikk.

“Szabó Zsófi 2015-ben is látható lesz az RTL képernyőjén” – nyilatkozta az RTL Klub kommunikációs osztálya.

“Továbbra is nagyon jó döntésnek tartom, hogy elfogadtam az RTL felkérését. A csatorna lehetőséget adott, hogy kipróbáljam magam műsorvezetőként, és úgy érzem, sikerült is fejlődnöm. Életem egyik legmeghatározóbb pillanata, hogy részt vehettem az X-Faktor egyik élő show-jában és az After X-et vezethettem. Tény, hogy jelenleg nem dolgozom, de így van időm ismét a lovaglásra koncentrálni. Persze hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik a munka, de most egyelőre pihenő van, és izgalommal várom az új kihívásokat” – mondta Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top