Sztárok

Pokorny Lia és Bereczki Zoltán besokallt

Megálmodói A Játékkészítő című színházi produkció folytatását tervezik, ám a szereplők máshogy gondolják. Pokorny Lia és Bereczki Zoltán kiszáll a darabból – értesült a Bors.

A készítők szerint még folynak a tárgyalások Pokorny Liával és Bereczki Zoltánnal, utóbbit akár alkotóként is szívesen látnák a stábban, de produkció körül egyre több a kérdőjel. A nézőktől is sok panasz érkezett a darabbal kapcsolatban – írja a Bors. “Döcögősre sikerült a mű. Erre a próbák alatt jöttek rá a színészek, így mindenki egyénileg igyekezett megoldani a feladatát, mintha egy egy önálló estet adott volna. Ettől eltűnt az előadás folyamatossága” – nyilatkozta az egyik szereplő.

Vannak, akik szívesen folytatnák, csak egy kicsit kevesebbet vállalnának, ilyen például Király Linda és Király Viktor. “A játékkészítő egy nagyon jó kezdeményezés, persze megvannak a maga gyermekbetegségei – mondta édesapjuk, Király Tamás. – Ha lesz még előadás, kis korrekciókkal mi biztosan elvállaljuk, de napi három fellépést viszont már nem, az túl sok.” Pokorny Lia és Bereczki Zoltán azonban kiszáll a produkcióból. “Megkerestek, hogy májusban szeretnék folytatni, de sem Pokorny Lila, sem Bereczki Zoltán nem írt alá újabb szerződést – nyilatkozta Ferenczi Orsolya, a két művész menedzsere. – Lia nem szeretné tovább játszani, és Zoli sem, akinek ráadásul ideje sem lenne, más fontos feladatok várnak rá.”

Pokorny Lia és Bereczki Zoltán besokallt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top