Sztárok

Megoszlanak a vélemények Ördög Nóra szettjéről

Felkorbácsolta a kedélyeket Ördög Nóra szettje a vasárnap esti Rising Starban. Mint ahogy ez lenni szokott, most is megoszlanak a vélemények.

Az este egyik különleges kreációjáról már mi is beszámoltunk. A Bors a ruha kapcsán felhívta a figyelmet a műsorvezető sikeres diétájára, és az alakját dicsérte. Ördög Nóra el is mondta a lapnak, hogyan érezte magát az összeállításban. “Nagyszerűen éreztem magam a ruhámban, és a férjemnek is tetszett. A diétám kapcsán pedig semmilyen nagy titkot nem őrzök, nincsen csodamódszer a háttérben, egy­szerűen jobban odafigyelek, hogy mit eszem.”

Megoszlanak a vélemények Ördög Nóra szettjéről

Az egyik napilap dicsérő szavaival szemben a másiknak hiányérzete volt. A Blikk szerint fiús volt a műsorvezető megjelenése. Amikor oldalról mutatta a kamera, a kétgyermekes anyuka keblei valósággal eltűntek a vállban, és csípőben is feszes ruha köztes részében. Különös, hiszen ahogy azt korábban láthattuk, a gyönyörű műsorvezető ideális méretekkel lett megáldva – írja a lap.

“Ez egy lábcentrikus, aszimmetrikus kosztüm, amelynek a mintázata is hozzájárult ahhoz, hogy bizonyos szögből úgy tűnhet, mintha Nóra keble kisebb lenne, de összességében pompásan nézett ki – reagált Holdampf Linda, a produkció stylistja, és hozzátette: – Elég sok mellet láttam már, és állíthatom, Nórinak nagyon formás keble van. A műsorban még adunk rá olyan ruhát, amelyben ezt igazolni is fogja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top