Sztárok

D. Tóth Kriszta: az életemben most jön a “B” oldal

D. Tóth Kriszta a hétvégén ünnepli negyvenedik születésnapját, ám a kerek évszám nem riasztja meg. Nagy tervei vannak ugyanis a közeljövőre.

D. Tóth Kriszta felszabadultan várja, hogy betöltse a negyvenet, hiszen úgy érzi, élete most igazán sínen van. “Azt hiszem, még sosem voltam kívül-belül egyszerre olyan jó formában, mint most. Ezért persze elég sokat dolgoztam, és több nehéz döntést is meg kellett hoznom, de most a magam ura vagyok, és olyan munkát végzek, amit szenvedélyesen szeretek, márpedig ez nagyon fontos számomra” – kezdte az egykori tévés, mikor előköszöntöttük.

“Egyáltalán nem rémülök meg a negyventől, bár fontos lélektani pillanat, hiszen ahogy mondani szokták, megfordítom életem lemezét és következik a B oldal. De azt gondolom, ha most találkoznék a 18 éves kori önmagammal, elégedettek lennénk egymással” – árulta el a Nők Lapja Cafénak Kriszta, aki jelenleg harmadik regényén dolgozik, és márciusban indítja saját női online magazinját.

D. Tóth Kriszta: az éltemben most jön a

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top