Sztárok

Éden Hotel: Berki Krisztián elképesztő helyre vitte Natasa Zselykét

Berki Krisztián semmilyen élethelyzetben nem hazudtolja meg magát. Az Éden Hotel házigazdája számára Natasa Zselyke körmének levágása is program, de olyan, ahol azért ő is szépülhet.

Berki Krisztián mestere annak, hogy meglepetést okozzon, szinte mindig olyan dolgokat csinál, amiknek nagy visszhangja van, vérbeli showman, tényleg. Az Éden Hotel műsorvezetője most azzal dermesztett le minket, hogy kiposztolta Facebook-oldalára: Natasa Zselykét manikűröshöz vitte. “Kislányom anyukája, Paméla, ma azt mondta, vágjam le a kislányunk, Berki Natasa Zselyke körmeit, de én nem mertem… a megoldás: amíg apa napozik a TeveSzoliban, addig Flóra levágja Nati bogyó körmeit, csak el ne árulja, hogy nem én voltam” – írta a meglepő fotó mellé. Az biztos, Berkinek sikerült összekötnie a kellemeset a hasznossal, és kislánya ápolásában is megtalálta a módját, hogy tovább tökéletesítse testét.

A most már igazán bronzos idomokat hamarosan a nézők is többet láthatják majd, hiszen a Berki által vezetett Éden Hotel indulásáig már csak 11 nap van hátra. A luxuskörülmények között játszódó valóságshow-t Costa Ricán forgatták, ahol a munka mellett Berki Krisztián kivette a részét az élvezetekből is.

Megnézem
Összes kép (1)

Feleségéről vallott Andy Vajna. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top