Sztárok

Örökre ápolásra szorul a Big Brother győztese, Párkányi Évi

Nem javult a Big Brother-győztes, Párkányi Évi állapota. Felügyeletre és és ápolásra szorul, ezért otthonba küldik.

A Big Brother 12 évvel ezelőtti győzteséről már hosszú ideje csak rossz híreket hallani. A győzelem után a pénze hamar elúszott, és a szerelmi csalódások áldozata lett, nem tudta feldolgozni a kudarcokat. Gyakori, majd később szinte állandó vendég lett a pszichiátrián.
A 33 esztendős Évát 27 éves korában helyezték gyámság alá, rokkantnyugdíjas lett, skizofréniát állapítottak meg nála. Első gyermekét, Jancsikát nagynénje neveli, második terhességére azonban nem is emlékezett. Kisebbik fiát, Marcit örökbe adták   írja a Bors.

Gyámja már hosszú ideje keresi neki a megfelelő megoldást, hiszen nem élhet a zárt osztályon. “Olyan nincs, hogy valaki hosszú évekig vagy élete végéig a pszichiátrián legyen. Éppen ezért Évi egy otthonban fog megöregedni. Ez a legjobb megoldás mindenkinek, a családjának is, hiszen állandó felügyeletre van szüksége. Hiába kezelték a legjobb orvosok, mindig visszaesik” – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő kórházi munkatárs.

Örökre ápolásra szorul a Big Brother győztese, Párkányi Évi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top