Sztárok

Ettől a Madonnává műtött férfitől garantáltan eldobod az agyad

Adam Guerra 27 éves fiatal férfi, aki egy elképesztő függőségben szenved. Azt képzeli magáról, hogy ő Madonna, és az évek alatt mindent meg is tett, hogy úgy nézzen ki, mint a pop királynője.

A TLC csatorna Különös függőségek című műsorában mutatták be Adam Guerrát, aki már több tízmillió forintnak megfelelő dollárt költött arra, hogy a megszólalásig hasonlíthasson Madonnára. A fiatal fiú 12 évvel ezelőtt lett függő, az évek alatt olyan pedig olyan beteges méreteket öltött nála a betegség, hogy képes volt magát 18 műtétnek alávetni és 175 ezer dollárt költeni, hogy úgy nézzen ki, mint az énekesnő.

Adam párja és édesanyja azonban cseppet sincsenek elragadtatva a fiú külsejétől és megszállottságától, ezért döntöttek úgy, hogy a műsor készítőihez fordulnak segítségért, hogy – ha már máshogy nem ment – a nyilvánosság bevonásával próbálják meg jobb belátásra bírni Adamet. “15 éves voltam, amikor beleszerettem Madonnába. Megérintette a lelkem, azóta függő vagyok. Tiszteletet érzek, amikor Madonna vagyok, Adamről viszont fogalmam sincs, kicsoda” – mesélte a TLC kamerái előtt összetörten Adam, akinek családján túl az énekesnő egykori háttértáncosa – aki ma már életmód-tanácsadóként dolgozik – segített, hogy felismerje: nagy bajban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top