Sztárok

Így tér vissza Szinetár Dóra

Három éve mondott fel Szinetár Dóra az Operettnél, mostanra azonban szent a béke a színház és a színésznő között, aki elmesélte, hogy történt a kibékülés.

2012-ben szakadt meg az Operettszínház és Szinetár Dóra közötti munkakapcsolat, állítólag ebben a színésznő és exférje, Bereczki Zoltán, és színház akkori direktora, Kerényi Miklós Gábor közötti személyes konfliktusok is közrejátszottak. Március 13-tól Dóra azonban újra a teátrum színpadára áll az Én és kisöcsém című darabban.

Az operett legnagyobb sztárjait felvonultató mű sajtótájékoztatóján árulta el, hogyan történt a kibékülés. “Péntek este 11-kor csörgött a mobilom, kiírta Kero tanár úr számát. Némi gondolkodás után felvettem, ő bemutatkozott, mire én, tudom, benne van a telefonomban” – mesélte Dóra. Kero azt hitte, Dóra azért veszi fel a telefonját, mert már nem szerepel a névlistán, de megnyugtatta, hogy éppen azért vette fel, mert benne van. “Megkérdezte, bemennék-e az Operettbe másnap kora reggel, mert szeretne egy szerepet ajánlani, mondtam, hogy másnap reggel semmiképpen sem. Ő aztán hétfőt javasolta, mire én, elutazok egy hétre. Ma már bevallom, meglepett a hívása, nem tudtam hova tenni, és húztam az időt. De aztán csak találkoztunk, és bevallom, olyan volt belépni az Operettbe, mintha hazamentem volna.”

Nézd meg az Én és kisöcsém című darab sajtótájékoztatóján készült galériánkat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top