Sztárok

VV7: vele töltötte első éjszakáját Robin

A VV7 végeredménye még a győztes Robint is annyira meglepte, hogy nem sikerült aludnia első kint töltött éjszakáján. Az éjjelt azonban nemcsak bulizással töltötte, arra is rájött, mi lehet sikerének titka.

Vasárnap este meglepő eredménnyel zárult a VV7. A játékot Robin nyerte meg annak ellenére, hogy három és fél hónap alatt szinte végig észrevétlen maradt. Ám úgy tűnik, Robin agyafúrtabb annál, mint gondoltuk, ez a taktikája része volt. “Még én is megdöbbentem, mikor megtudtam az eredményt. Nem azért, mert nem hittem magamban, hanem mert bent elhitették velem, hogy amit én képviselek, nem elég a játékhoz. Sok támadást kaptam bent azért, mert általában nem foglaltam állást a balhékban és kimaradtam belőlük. De úgy tűnik, végül ez juttatott el a győzelemhez, mert végig őszinte maradtam, és nem tettem semmi olyat, amiért ellenszenvessé válhattam volna” – elemezte saját játékát Robin, akinek azért az utolsó napokban sikerült némi színt vinne szereplésébe, amikor egy nap alatt szerelembe esett VV Anettel.

Fotó: RTL
Fotó: RTL

A VV7 győztese szívében pedig valódi tűz lobbant, már első estéjét is a lány karjai között töltötte. “Nagyon jó volt, hogy kint gratulációk fogadtak, és öröm, mert kedves szavakat szinte egyáltalán nem kaptam a villában. A műsor után volt egy stábbuli. De aztán Anettel voltam és ez megkoronázta az éjszakámat. Alig aludtam valamit” – mesélte sejtelmesen Robin, akinek nem vette el még teljesen az eszét a szerelem, a jövőre is gondol.

A VV7 nyertese először a jogosítványt szeretné megszerezni, hiszen ennek hiányában a nyereményautóját sem tudja vezetni. Azonban hosszú távon – az átlag valóságshow-hőssel szemben – nem kifejezetten a médiában szeretne elhelyezkedni, hanem egy másik népszerű projektet választott magának, álma, hogy pubot nyisson.

Robin legnagyobb pillanatát a játékban a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top